… is het tijd om te stoppen met twijfelen aan jezelf en een Money Magnet te worden! Info »

Je hebt een gave en toch, hoe hard je ook probeert om de balans te vinden tussen het laten groeien van je bedrijf en het genieten van je leven, je lijkt het gewoon niet te vinden het. Je stelt dingen uit. Het lukt niet. Het lukt JOU niet. Het is zo VEEL.

De 5-daagse Money Magnet Course is nu beschikbaar!

De waarheid is: geld verdienen is eenvoudig en makkelijk en je hoeft niet op te offeren wie je bent of er wanhopig voor te vechten.

Uitstelgedrag is NIET wat jou tegenhoudt. Er is iets anders aan het werk.

En misschien is juist uitstelgedrag wel datgene wat je daarop probeert te wijzen….

Ik weet dat dit misschien zo ver af lijkt van wat je nu voelt… maar geloof me…

… in slechts 5 dagen

… zal alles veranderen!

5 dagen om te ontdekken

… waarom het vinden van balans in het leven en het genereren van eenvoud (en van geld) zo moeilijk voelt.

5 dagen om te begrijpen

… welk patroon jou tegenhoudt om te slagen.

5 dagen om

… je echte kracht terug te winnen en resultaten te zien die een leven lang meegaan.

Wat zit er in deze cursus, vraag je?

Elke module bevat een duidelijke uitlegvideo, een opdracht + werkboek en bronnen om je klaar te stomen voor succes.

Vijf waardevolle modules

Meer dan 10 videolessen

Handige werkboeken + handleidingen

Bonus content ++

Hier is een klein voorproefje van de ontdekkingen die je gaat doen!

  • Overwin de innerlijke blokkades die je laten rondrennen in cirkels van eindeloze compromissen en uitstel.
  • Ontdek de grondoorzaak van compromissen, wat jou vasthoudt en hoe je daadwerkelijk PERMANENTE verandering kunt creëren.
  • WAAROM gewoon ‘loslaten’ niet zo eenvoudig is als je zou willen en hoe je je patronen daadwerkelijk op een constructieve en blijvende manier KAN loslaten.

De 5-daagse Money Magnet Course is nu beschikbaar!

IK BELOOF JE VERANDERING!

“Want als er één ding is dat je kunt veranderen, dan is het jou zelf!”

Een oprechte innerlijke verandering die voortkomt uit compassie en liefde voor jezelf en die de manier waarop je zichtbaar bent in je bedrijf en in jouw leven voor altijd zal veranderen.

De 5-daagse online Money Magnet Course is ontworpen om je door de patronen uit je kindertijd te leiden die jouw succes in de weg staan ​​en om je te laten zien hoe je ze voorgoed kunt doorbreken.

Deze cursus helpt je de resultaten te creëren waar je naar verlangt, door eerst naar de binnenkant te kijken en je vervolgens in staat te stellen de acties te ondernemen die nodig zijn om te slagen vanuit vertrouwen en toewijding.

The Money Magnet Course
voor slechts € 47, (in plaats van € 247!)

Als je er klaar voor bent om eindelijk de innerlijke veranderen te omarmen die jou je kracht terug zal geven om het leven te creeeren dat je diep van binnen wilt, wacht dan niet meer en wordt nu een Money Magnet!

Ontdek jouw relatie met geld en wat dat zegt over je blokkades met mijn in-house Money Flow System™

Breek met jouw beperkende overtuigingen en activeer jouw innerlijke kracht

Creëer permanente verandering zonder jouw waarden te ondermijnen

Ik ben er vast van overtuigd dat jij het potentieel hebt om het leven en het bedrijf te creëren dat jij diep van binnen wilt, met mijn steun op weg naar naar (financiële) harmonie. Als de Money Magnet-cursus op de een of andere manier niet voor je werkt, krijg je je geld terug.*

*En het is zonder risico met mijn  7-dagen “niet goed geld terug”  garantie.

Als je op de een of andere manier niet tevreden bent, betalen we je aankoopbedrag terug. Je moet wel aantonen dat je aan de cursus hebt deelgenomen door actief toegang te hebben gezocht tot de inhoud van de cursus voordat je een terugbetalingsverzoek indient.

Je denkt vast dat ik gek ben geworden, maar hier is de echte waarheid: ik ben er vast van overtuigd dat je het potentieel hebt om het leven en het bedrijf te creëren dat je wilt en ik ben met mijn ziel en zaligheid toegewijd om je reis naar het bereiken van financiële harmonie te ondersteunen. Het is mijn grote WAAROM!

Honderden mensen hebben deelgenomen aan onze workshops en programma’s en hebben veel belangrijke doorbraken gehad over sabotage en geldpatronen!

Lees wat deze mooie mensen zeggen over
het Money Magnet-programma …

“Ik ben echt geïnspireerd om te delen en echt diep te duiken.”

—Tim Neale,
Chief Head Unraveler at
Be Who You Really Are

“Het was een levens veranderende ervaring voor mij!!!”

—Juliette Stapleton,
The Queen of Visibility

“Suze heeft liefdevol mijn beperkende overtuigingen omgedraaid…”

—Manja Dorlandt,
Independent Online Strategist

De 5-daagse Money Magnet Course is nu beschikbaar!

“Ik ondersteun jouw reis naar (financiële) harmonie met heel mijn hart.”

Die eerste stap naar levenslange welvaart, vreugde en (financiële) vrijheid is vaak de meest beangstigende om te zetten, maar denk er zo over na:

Als je eenmaal die eerste stap hebt gezet, hoef je alleen maar te blijven lopen op het pad dat ik heb uitgestippeld samen met jou en voordat je het weet, vertel je anderen hoe geweldig dit voor jou werkt!

Suze’s werk is gepubliceerd in:

Over Suze Maclaine Pont

My naam is Suze
Business Mentor + Trauma Therapeut

Ik ben opgeleid als eerste stuurman op grote zeilschepen, scheepsbouwkundig ingenieur, traumatherapeut en ik heb de menselijke psychologie gestudeerd in alle cursussen en manieren die ik kon vinden. Ik ben ook al meer dan 23 jaar ondernemer. Ik ben door de complete rollercoaster gegaan. Alles uitzoeken terwijl ik zelf door elke zakelijke fout ben gekomen die je kunt maken. Ik probeerde het helemaal alleen te doen. Moeder, echtgenote, kostwinner zijn, ENORME schulden oplopen, mezelf eruit zien te krijgen, helemaal opnieuw opgebouwd, geleerd hoe ik innerlijke vrede kan vinden en vanuit die plek kan handelen in alle omstandigheden. Ook als het leven even moeilijk is.

Ik heb plechtig gezworen dat als ik mezelf uit DIE ondragelijke plek zou redden, ik iedereen daarna zou leren hoe het moet. Ik draaide het om in 18 maanden, 10x mijn omzet in de afgelopen 3 jaar. Raakte na de wereldwijde crisis weer bijna alles kwijt. Bouwde als gevolg daarvan een wereldwijd bedrijf dat nu actief is in 24 landen.

In de afgelopen 10 jaar heb ik honderden goed presterende teams, CEO’s, raden van bestuur en bedrijfseigenaren getraind om weer in contact te komen met hun ware innerlijke kracht en dat als basis te gebruiken om je werk te creëren in lijn met wie je werkelijk bent.

Je hebt misschien geleerd dat ‘alles op orde moet zijn’, er ‘zekerheid en stabiliteit moet zijn’ en er voor geld moet worden gezorgd voordat je kunt leven vanuit Harmonie, Passie en Plezier. We zijn getraind om te denken dat geld ons vrijheid en alles wat we zoeken zal bieden.

In werkelijkheid is geld nooit het probleem. Het is slechts een RESULTAAT van wat er in je omgaat op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Als je dat eenmaal door hebt en de blauwdruk verandert, zorgt het geld voor zichzelf. Gewoon omdat jij je eigen ruimte inneemt en vanuit je eigen kracht tevoorschijn komt.

Sterker nog: als er in je resultaat iets afwijkt van wat jij ‘voelt’ dat er zou kunnen of moeten zijn, dan is DAT waar we kunnen leren hoe jouw patronen je nog in de weg zitten. Of je dat nou leuk vindt om te horen of niet, HIER, in het verschil tussen je innerlijke potentie en je uiterlijke resultaat, zit jouw echte kompas!

“Er is niets dat mij meer voldoening geeft dan de sprankeling in iemands ogen te zien – en de veranderingen in hun fysieke wereld – wanneer het inzicht landt.”

Wanneer je paradigma verschuift en je van ‘weten wat je moet doen’ naar ‘implementeren wat je weet’ gaat. Wanneer je je bewust wordt van de blauwdruk die je heeft gedreven door naar je realtie met geld te kijken, en deze verandert. Als je krijgt wat je drijft en DAT geld laat creëren. Met succes. DAN wordt het leven eenvoudig.

Een uniek leer-ontwikkelingssysteem ontworpen voor ondernemers zoals jij:

Coaches

Architecten

Kunstenaars

Chiropractoren

Schrijvers

Consultants

Ondernemers

Juristen

Je bent NU klaar om eindelijk je innerlijke transformatie te omarmen die je je kracht teruggeeft en financiële harmonie creëert. Je hoeft niet ‘eerst’ iets anders te doen. DIT is het moment.

DEZE CURSUS BEVAT:

Vijf modules met elk twee video’s: één oefening en één uitleg in het Engels. Een werkboek om je traject makkelijk te begeleiden, een besloten Facebookgroep en een helpdesk voor ondersteuning en begeleiding + al onze liefde voor ondersteuning. 

De video’s zijn in het Engels, maar als je iets van mijn Engels niet begrijpt dan meld je je in de Facebookgroep en daar ben ik om je te helpen.

PLUS: als bonus vind je video’s over geldbeheer, alle 6 de Money Flow Profielen en er wordt in de loop van de tijd nog veel meer toegevoegd. Alles inbegrepen bij jouw eenmalige aankoop.

Ik ben er vast van overtuigd dat je het potentieel hebt om het leven en bedrijf te creëren dat jij wilt, aangezien ik jouw reis naar financiële harmonie van harte ondersteun. Als mijn Money Magnet-cursus op de een of andere manier niet voor je werkt, krijg je je geld terug.*

“Honderden mensen hebben deelgenomen aan onze workshops en programma’s en hebben veel belangrijke (geld) doorbraken gehad!
Word jij de volgende? ”

—Suze Maclaine Pont, Business Mentor + Trauma Therapeut