Uitnodiging 21 Juni Feest

Dertien weken geleden zijn wij in Quarantaine gegaan. In die tijd is er hier in elk geval heel veel gebeurd. In de wereld ook. Misschien heeft het op jou een positieve invloed gehad, misschien een hele nare. Maar wie ik ook spreek: er is veel veranderd. 

Een aantal van jullie heb ik bijna dagelijks gesproken. Een aantal van jullie niet. Hoe het ook is: ik heb IEDERE DAG aan jullie gedacht. 

  • Wij zijn in deze weken verhuisd met zowel de trainingszaal als ons kantoor als ons huis. 
  • We hebben onze vervolgprogramma’s omgezet van een ‘loss kaart verkoop’ naar een lidmaatschapsstructuur
  • Wij hebben ons team uitgedund
  • We hebben een paar nieuwe dingen opgezet
  • Wij hebben JULLIE GEMIST!!!!!!

Het allerbelangrijkste is dat we – meer dan OOIT – zowel aan onszelf als aan de mensen om ons heen hebben gezien hoe cruciaal het is dat je je omringd met ‘groene poppetjes’. Want laten we wel wezen, van Facebook en de krant hoefde je het niet te hebben de laatste weken….

Daarvoor ook al niet natuurlijk, maar meer dan OOIT is duidelijk – hoop ik – dat reageren echt niet de nieuwe toekomst creeert. Als we willen dat de wereld hier beter van wordt, dan zullen wij ONSZELF meer ruimte moeten geven.

Hoe het je ook is vergaan, wat ons betreft is het tijd voor een overgang. Een nieuw fase. En om die in te luiden geven wij een ‘Corona proof’ feest. Dat wil zeggen: we nodigen je uit om op 21 Juni hier in onze boomgaard te komen. We gaan dan vuur maken, verhalen delen, een paar rituelen doen, en echt weer even elkaar ‘voelen’ op de afstand die bij jou past. We garanderen dat als jij 10 meter afstand wilt dat kan en gerespecteerd zal worden. We garanderen dat iedereen zich veilig KAN voelen. 

We respecteren uiteraard ook dat er mensen zijn die best willen maar toch nog niet willen komen. 

Wij maken dit feest met elkaar. Dat wil zeggen: het kost niets, en iedereen neemt eten en drinken mee en een muziekinstrument als je dat bespeelt.

  • Wil jij graag je eigen eten eten en niet delen? DAT MAG. 
  • Wil jij graag juist eten delen? Dan zorgen wij dat dat kan. 
  • Wil jij muziek maken? GRAAG – mits akoestisch
  • Heb je een dak-tent voor het geval het regent? Dan horen we dat graag!

In verband met veiligheid is er dit feest geen ruimte voor kinderen en partners die geen trainingen hebben gevolgd bij ons – hoe graag we ze ook zouden ontmoeten. Het is echt nog even ‘onder ons’.

Sommige mensen zijn hier voor het eerst onder de mensen. Daar willen wij graag rekening mee houden. 

Laat ook weten of je komt, dan sturen we je de routebeschrijving!

Ik verheug me ENORM op om jullie te zien! 

Liefs,

Suze & Jakko